sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Lähtötilanne

Huomenta,
Puntari näytti korutonta lukemaa tänä aamuna, eli 66.1 kg.
Tavoitepainoon on siis matkaa 8.1kg. huh ..huh.. on taas melekonen urakka edessä :(

Jotta saan tuloksia aikaiseksi, olen päättänyt jättää ruokavaliosta hiilihydraatit vähemmälle. Seuraavat viikot tulen syömään muunmuassa paljon kasviksia, kanaa, kalaa, naudanlihaa ja maitorahkaa.

Normaalipainoon on matkaa 3.7 kg, tällöin puntarin tulisi näyttää 62.4 kg. Asetan sen ensimmäiseksi välitavoitetteeksi. Välitavoitteeseen päästyäni olen ansainnut pienen palkinnon :) En tiedä vielä mikä palkinto, mutta palkinon avulla yritän pitää motivaatiotani yllä. 

Kuinkas teillä muilla, tuliko jouluna ylimääräisiä kiloja ja lähdettekös niitä mukaani tiputtelemaan?

Meillä täällä Lapissa pakkasta edelleen -22 astetta, joten jälleen tulee pirttipäivä. Harmittaa, kun ei pääse hiihtämään, mutta pienen happihyppelylenkin kuitenkin ajattelin käydä ulkona kävelemässä, jotta aineenvaihdunta lähtis liikkeelle ;)

Mukavaa sununtaita kaikille,

-Lapinnoita-

2 kommenttia:

  1. Ei minulle joulusta kiloja jää, kun tykkään vain niistä terveellisistä jouluruuista, enkä ole mikään suklaahiirulainen. Saattaapi olla, että jopa putosi vähän paino joulun aikana, huomenna se nähdään! En ole muuten vieläkään testannut sitä ehdottamaasi jooga-sivustoa, mutta olen tekemässä vuodenvaihteessa sellaisen uv-lupauksen, että pidän henkisestä hyvinvoinnista parempaa huolta. Aloitan tuosta joogasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upea uuden vuoden lupaus sinulla, ja jooga on hyvä tapa aloittaa! Hieman olen kateellinen sinulle tuosta painon tippumisesta, mutta itseäni saan syyttää painonnoususta kun kaksin käsin ahmin suklaata ja pipareita :D

      Poista

Kiitos kun pyörähdit blogissani, kommentit piristävät aina päivääni ;)
Tervetuloa uudestaan !

-Lapinnoita-