torstai 20. marraskuuta 2014

Kiirettä ja kaamosväsymystä

Mulla on ollut kertakaikkiaan mahdoton viikko. Ihan selvästi vajoan kokoajan syvemmälle kaamosväsymykseen. Yritän pyristellä vastaan, mutta oikein mikään ei auta. Lisää masennusta lisää hirveä kiire töissä ja ylibuukattu kalenteri iltoja myöten :(

Paino on pysynyt jokseenkin samana, mikä on tässä tilassa mielestäni todella hyvä saavutus. Lenkillä olen käynyt ja noudattanut juoksuohjelmaa, mutta vatsalihashaaste on tällä viikolla jäänyt 2 kertaa tekemättä, HYI minua!! Yritän parantaa tapani loppuviikoksi.

Oman elämäni inventaario- Hyvinvointihaasteessa on meneillään toinen viikko. Haaste on ollut kyllä mahtava. Ensimmäisellä viikolla pohdittiin fyysistä hyvinvointia ja tällä viikolla aiheena on ihmissuhteet. Kysymykset on aseteltu niin, että ensin mietitään kartoittavia kysymyksiä ja sen jälkeen syventäviä. Tällä tavalla ainakin itselläni on tullut paljon pohdiskeltua kysymyksiä pitkin päivää.

Lisäksi bonuksena on kerätty hyviä linkkejä ko.viikon aiheesta, niitä lueskellessa onkin vierähtänyt hyvä tovi aina iltaisin. Hyviä linkkejä, mitkä antavat lisää pohdittavaa..

Nyt taidankin loppuillaksi vajota sohvan nurkkaan, en murjottamaan vaan kirjoittelemaan elämäni inventaariota, jospa siitä saisi voimaa jaksaa vielä huomisen työpäivän.

-Lapinnoita-




2 kommenttia:

  1. Tsemppiä ja jaksamista. Se vain tuntuu olevan melko yleinen vaiva tuo kaamosajan väsymys, itseänikin se vaivaa. Kirkasvalolamppu on kovassa käytössä:-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :)
    Meilläkin kirkasvalolamppu löytyy. Täytyykin kaivaa se kaapin kätköistä pölyttymästä käyttöön :D

    VastaaPoista

Kiitos kun pyörähdit blogissani, kommentit piristävät aina päivääni ;)
Tervetuloa uudestaan !

-Lapinnoita-