keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Viikon punnitus

Vielä eilen illalla, minulla oli aikomus kirjoittaa siitä kuinka painoni jumii, mutta kas kummaa sehän oli tippunut peräti 1.1 kg !! Kylläpäs hyvä puntarilukema saa ihmeitä aikaan myös mielelle, aamuinen äreys muuttui hyväksituuleksi, tästä tulee sittenkin hyvä päivä!!

Ruokailuni on vakiintuneet nyt niin, että työaamuina syön seuraavasti

7.00  Aamupala
8.30  Tee
10.30   Välipala yleensä banaani
12.30 Lounas
15.00 Tee
16.30 joko Päivällinen tai Rahkavälipala
20.30 Iltapala

Juoksuharjoituspäivinä yleensä syön päivällisen tilalla rahkavälipalan ja harjoituksen jälkeen päivällisen. Näinä iltoina jätän iltapalan väliin, koska päivällisen syönti menee myöhäiseen ajankohtaan.

Kuva: Tukkutalo
Viikonloppuna syön seuraavasti

9.30 Aamupala

13.00 Välipala

15.00 Päivällinen

17.00 Tee

20.30 Iltapala

 Näillä aikatauluilla jatkan taas viikon ja yritän muistaa Päivällisellä ja Lounaalla kasata ruoan lautaselle lautasmallin mukaisesti

Eilen kävin juoksemassa viikon toisen harjoituksen.  Vuorossa oli 5 minuuttia kävelyä/5 minuuttia juoksua yhteensä 50 minuuttia. Harjoitus meni kaikinpuolin ok. Myös vatsalihashaasteen tein eilen, koska torstaina pidän lepopäivän.

Nyt muutaman juoksukerran jälkeen mun vasen takareisi meinaa olla jumissa. Olen yrittänyt sitä aina harjoitusten jälkeen venytellä ja hieroskella. Lisäksi olen laittanut siihen Voltareeniä. Tänään jalka onkin jo ollut hieman parempi. Jos kipuilu jatkuu täytyy käydä oikein kunnolla hierojalla hierottamassa jumi auki.

Nyt mulle tuleekin parin päivän tauko liikkumisissa. Lähden käymään reissun Pohjanmaalla. Saatamme mummoni haudan lepoon. Reissusta tulee tosi raskas, tietenkin jo itse tapahtuman vuoksi, mutta myös tiukan aikataulun vuoksi. Lähden keskiviikkona iltapäivällä ja tulen takaisin torstai-iltana, matkustaa pitäisi n. 900 kilometriä.  Nyt laukkuja pakkailemaan ja tien päälle ;)

Mukavaa keskiviikkoa kaikille 

-Lapinnoita-




4 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon hienosta pudotuksesta! Se antaa ihmeesti motivaatiota, kun saa tuloksia aikaiseksi :)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut hienosta pudotuksesta! Mielellään lukisin tarkemminkin millaista ruokaa syöt noina kellon aikoina :). Voimia Pohjaanmaan reissuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna. Pitääpä kirjoittaa tarkemmin joku päivä ruokailut määrineen ja laatuineen:)
      Pohjanmaan reissu oli todella raskas, nyt vasta alan siitä toipumaan. Itse tilaisuus oli kaunis ja siitä jäi hyvä muisto <3

      Poista

Kiitos kun pyörähdit blogissani, kommentit piristävät aina päivääni ;)
Tervetuloa uudestaan !

-Lapinnoita-